2030 – Kutlu Zamanların Her Bir Anında Bütün Zorluklar Aşılacaktır

Varlığın yaratılış diyalektiği ikilidir.
Yani varlıkların eşitliği ve özgürlüklerin birliği ile anlamlıdır.

Dolayısıyla bâtılın olduğu yerde hak,

Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

Varlığın yaratılış diyalektiği ikilidir.
Yani varlıkların eşitliği ve özgürlüklerin birliği ile anlamlıdır.

Dolayısıyla bâtılın olduğu yerde hak,
hakka karşı ise kendisini her zaman şeytan ve şeytan adından besleyen bir batıl vardır.

resim yükle

O halde büyük bir başarısızlık, kesinlikle başarısızlığa mahkûmdur ve başarısız olacaktır, bundan hiçbir endişenin olmasın.
Çünkü Allah, onunla ortaklığı kurar ya da YERYÜZÜNDEN SİLMEYE cüret ederek yarattığı açıklamaların açıklanmasını ve Tanrı’sız bir küresel egemenlik paradigmasına izin vermez.
Bugün büyük başarısızlığın peşinde koşanlar yani Allah’ı bozan, silinen tek dünya devleti paradigmasını küresel tetikçilerin şeytanizm odağında inşa ederek insanlığı yok etmekle tehditleri bir model büyütüyorlar.

O halde evlerimizde bir kez daha şeytanın liderliğini açıyor ve şeytanın neyin peşinde olduğunu arıyoruz.
Elbette büyük başarısızlık gerçek olmayacak ancak bunun olmaması için bizim hakkın üstünlüğüne inanan, Allah’a kayıtsız iman etmiş, Kur’an akıllı ve zekâsıyla hareket edecek, Hazreti Peygamber pratiği ile yaşam biçimini inşa edebilecek inanmışların mücadele edebilecek özelliklere sahip olması gerekiyor.
Bugün hep birlikte Anadolu tarihlerinin evrensel barış düzeni için bütün farklılıkların birlik ilkesinde ve bu ilkenin hak ve adalet, sevgi, sevgi ve barış odaklı bir modelin inşası için harekete geçmeliyiz.
Allah, cehennem sıcaklığının ne kadar açıklı olduğunu haber veren ve insana akıl ve irade veren, ahiret yurdunu müjdeliyor ve orada yaşayıp nefesinin hesabının olduğunu bize ilan ediyor. Bu bizim için aklımızı, zekamızı ve irademizi kullanma durumunu ne kadar aydınlatıcı bir lütuf.
Bu kişilerin hesap vermediğini merkezde olduğu bir hamleyle kendimizle “yeniden inşa etmeye” adamak zorundayız.
Neoliberal ahlak, diktatör bir bakış açısı ile birleşerek bütün insanlığı çürütmek, tüketmek, ahlakı yok etmek, hak ve adalet kavramlarını beyan etmek, mülkiyeti ortadan kaldırmak ve mülkiyetsizleştirmek, cinsiyeti ortadan kaldırmak ve cinsiyetsizleştirmek, evlilik ve hayatta kalan kadın ile erkeğin bir gelmesiyle oluşan mukaddes bir Yapının ortadan kaldırıldığı kapsam dahilindeki saldırganlığı artırılıyor.
Bütün değerleri yeniden kurgulayarak pratiğe dönüştürecek iç bükey bir ANADOLU EVİ İNŞASINA mecburuz

Neoliberallik özgürlük, özgürlük, zenginlik ve bireycilik kavramlarını büyümüş, tuzağa bütün insanlığı çektiği gibi insanlığın bir parçası olan
Müslümanları da gezmiş ve bugün Müslümanlar İslamsız bir İslam tanımı ile Neo-Liberalizmin meşruiyetini yaşamlarıyla, tarzlarıyla ilan ediyorlar dikkat

O halde, insanın fıtratındaki kadın ve erkek hakikatine sahip olacak, evlilik bağını güçlü kıl, aileyi bir devlet görebilecek, eğitiminde insan olma bilincini merkeze almak vatan ve ülke sevgisi, çalışkanlık, haram-helâl ve ille de adaleti ve kardeşliği, mazlumun yanında olmayı olanların sebebi sayacak, doğumdan ölüme …
Sadece paraya odaklanmış ve parayı tanrılaştıran “Ne olursa olsun, kazandığım ve kazanacağım” anlayışından özgürleşecek, kanaat ve helâl lokmayı merkeze ayırmak bunun için mücadele etmek, alın teri ile mücadele etmek kutsal insanların bir akıllı ve modeli artık hayatların patlamasını koyacak bir topyekûn yenilenme özgürlüğünde mecburiyetindeyiz.
Bugün şeytanizmin ekonomik politikalarıyla ilgili hareket edenlerin bütün utanmazlıklarına ve yaygınlıklarına, bütün Acıma ve diktalarına karşı bizim insanın hem bu dünyada, hem de ötelerin ötesinde mutluluğunu sağlayacak adresi kurmak ve güçlü bir sese hep beraber olmak var.
Bugün, insanlığı ve insanı yok etmek isteyenlere karşı, pedofili ve zoofiliyi, kişilikliği ve kitlesel kısırlaştırmayı yani topyekûn neslinin sonlandırılması faaaliyetlerine yönelik saldırganlıklar ve aşı kampanyalarıyla yapılan dayatmalar karşı dimdik durma zamanıdır.

resim yükle

Artık millî devletler, karar vermek isteyen küresel oligarkların karşısında ayakta duracak, hem siber aralıklar, hem de dijital mesafelerde küresel anlamda şarkı sözü olan bir model inşa etmek zorundalar.
Ve bir gün yine insanların Allah’a döneceklerinden endişe etmeyelim.
Bugün Tanrı’sız bir dünya peşinde koşanların, çıkmaz yerlerdeki farklarda tekrar Allah’ın varlığının idrak edilmesi ve Allah’ı takip edeceğimizi göreceğimiz çok açık ve nettir.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.