Uşak Üni̇versi̇tesi̇ Yeni̇ Öğrenci̇leri̇yle Buluşmaya Hazır

UŞAK ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK “2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI” İÇİN HAZIR.

Uşak Üni̇versi̇tesi̇ Yeni̇ Öğrenci̇leri̇yle Buluşmaya Hazır
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

Uşak Üniversitesi yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik, 2023-2024 eğitim öğretim yılı oryantasyon programı için hazırlıklarını tamamladı.

Uşak Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik hazırlanan 5 günlük oryantasyon programında otogar karşılamasından rektör öğrenci buluşmasına kadar birçok etkinlik yer alıyor.

Uşak Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı hazırlandı. Program çerçevesinde 30 Eylül, 1-2 Ekim tarihlerinde otogarda karşılama, 2-3 Ekim’de Kampüste Karşılama, 4 Ekim’de ise Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde Rektör Öğrenci Buluşması yapılacak ve kampüste öğrenci toplulukları stant açacak. 23-27 Ekim tarihlerinde ise “Şehrimi Keşfediyorum” etkinliği gerçekleştirilecek.

“Ailemize katılan her yeni öğrencimiz gücümüze güç katıyor”

Üniversitelerin öğrencilerle daha güzel olduğunu vurgulayan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Ailemize katılan yeni öğrencilerimizi; öğrenci odaklı ve kaliteli yükseköğretim hizmeti sunmayı kendine ilke edinmiş olan Uşak Üniversitesini seçtiklerinden dolayı tebrik ediyorum. Üniversitemizin hem birimleri hem de hocaları yeni öğrencilerimizi büyük heyecan ile bekliyor. Öğrencilerimizin sınıflardaki, laboratuvarlardaki ve sosyal alanlardaki varlıklarından kuvvet alıyoruz. Ailemize katılan her yeni öğrencimiz gücümüze güç katıyor.” dedi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Uşak Üniversitesini geliştirmek ve uluslararası alanda adını duyurmak için çalıştıklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Savaş; Times Higher Education (THE), SCİMAGO, UI Green Metric, URAP, Quacquarelli Symonds (QS) gibi dünyanın sayılı üniversite sıralamalarında yer aldıklarını ve her geçen yıl bu sıralamalarda daha da üst sıralara çıktıklarını belirterek “17 yıllık, genç, dinamik, ulusal ve uluslararası akademik alanda başarılara sahip kadrosuyla, öğrenci merkezli yönetim anlayışıyla, modern, yeşil ve sosyal kampüsüyle, engelsiz üniversite ödüllerine sahip, mezun olmadan öğrencilerine istihdam olanakları sunan, bölgenin parlayan yıldızı olan Uşak Üniversitesi, yeni öğrencileriyle buluşmaya hazır. ‘2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı’na öğrencilerimizi bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Gençler Uşak’ı “Şehrimi Keşfediyorum” ile tanıyacak

Rektör Prof. Dr. Savaş ayrıca “Oryantasyon programımız içerisinde yer alan ‘Şehrimi Keşfediyorum’ projesi üniversitemizi kazanan öğrencilerimiz için büyük bir şanstır. Bu proje sayesinde hem şehir dışından gelen öğrencilerimiz hem de Uşaklı öğrencilerimiz Uşak tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oluyor. Bu projeyi hayata geçirmemizde bize destek olan kurumlarımıza ve yöneticilerine de ayrıca teşekkür ederim’’ dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.