Teknofest Dron Şampi̇yonası Ve İnsansız Deni̇z Aracı Yarışmaları Mersi̇nde Yapılacak

Spread the love

MERSİN VALİSİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, TEKNOFEST GENEL SEKRETERİ MUHAMMET SAYMAZ, TEKNOFEST OPERASYON KOORDİNATÖRÜ CEYHUN KILIÇ, TÜRKİYE TEKNOLOJİ TAKIMI VAKFI MERSİN İL SORUMLUSU AHMET BOZDOĞAN VE TÜRKİYE TEKNOLOJİ TAKIMI VAKFI ADANA İL SORUMLUSU KÜBRA İLKNUR ÇETİNUR’DAN OLUŞAN HEYETİ KABUL ETTİ.

Teknofest Dron Şampi̇yonası Ve İnsansız Deni̇z Aracı Yarışmaları Mersi̇nde Yapılacak
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

TEKNOFEST Dron Şampiyonası ve İnsansız Deniz Aracı Yarışmalarının Mersin’de yapılacağı bildirildi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Teknofest Genel Sekreteri Muhammet Saymaz, Teknofest Operasyon Koordinatörü Ceyhun Kılıç, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mersin İl Sorumlusu Ahmet Bozdoğan ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Adana İl Sorumlusu Kübra İlknur Çetinur’dan oluşan heyeti kabul etti.

Promdam, ekim ayında Adana merkezli düzenlenecek olan Teknofest organizasyonu kapsamında Mersin’de gerçekleştirilecek olan etkinlikler değerlendirildi. Vali Pehlivan, ekim ayında yapılacak Teknofest yarışmalarının bir kısmının Mersin’de gerçekleştirileceğini belirterek, “Son iki yıl Teknofest’e en çok proje gönderen Mersin’dir. Teknofest Drone Şampiyonası ve Teknofest İnsansız Deniz Aracı yarışmaları yapılacak. Bunların dışında da farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Özellikle teknoloji meraklısı gençlerimizin ve çocuklarımızın merakla ve heyecanla beklediği, artık uluslararası bir marka olan Teknofestin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.