Tarsusta Kursi̇yerler Yaptıkları Eserleri̇ Sergi̇ledi̇

Spread the love

TARSUS BELEDİYESİ DR. ERDİNÇ ŞAHİN GENÇLİK MERKEZİNDE EĞİTİM ALAN KURSİYERLER RESİM SERGİSİNDE HÜNERLERİNİ SERGİLERKEN, KATILIM BELGELERİ DE TÖRENLE TAKTİK EDİLDİ.

Tarsusta Kursi̇yerler Yaptıkları Eserleri̇ Sergi̇ledi̇
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

Tarsus Belediyesi Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde eğitim alan kursiyerler resim sergisinde hünerlerini sergilerken, katılım belgeleri de törenle taktik edildi.

Tarsus Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kursların devam ettiği Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde, resim kursu alan kursiyerler yaptıkları eserleri sergiledi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren merkezde, dönem boyunca eğitim alan kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Sergide yer alan eserler, kursiyerlerin eğitim boyunca gösterdikleri çabanın ve aldıkları eğitimin bir yansıması olarak büyük beğeni topladı. Etkinliğe katılanlar, kursiyerlerin özgün çalışmalarını ilgiyle inceledi. Katılım belgesi takdim programında, kursiyerler emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı.

Yapılan kursların devam edeceğini kaydeden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Kursiyerlerimizin azmi ve yetenekleri bizleri gururlandırdı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan tüm kursiyerlerimizi tebrik eder, sanat yolculuklarında başarılar dileriz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.