Sorgun Beledi̇yesi̇ Çocukları Unutmadı

SORGUN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ERKUT EKİNCİ, DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DOLAYISIYLA ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET EDİP HEDİYE VERDİ.

Sorgun Beledi̇yesi̇ Çocukları Unutmadı
Yayınlama: 20.11.2023
A+
A-

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla anaokulu öğrencilerini ziyaret edip hediye verdi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Sorgun Belediyesi, Dünya Çocuk Günü dolayısı ile ilçedeki çocukları unutmadı. Şehit Hamza Uludağ Anaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, öğrencilerin gününü kutlayıp öğrencilere oyuncak hediye etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Ekinci, ilçenin geleceği olan çocukların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ekinci, “Çocuklarımız, geleceğimizin teminatıdır. Onların neşesi, umudu, bizim için çok değerlidir. Bugün, Dünya Çocuk Günü’nde onları mutlu etmek, bir nebze olsun gülümsemelerine katkıda bulunmak istedik. Oyuncaklar, onların hayallerini süsleyecek, gelişimlerine katkı sağlayacak. Umarım bu küçük jest, çocuklarımızın yüzlerine sevinç getirir” dedi.

Çocuklar ise Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.