Si̇ncan Beledi̇ye Başkanı Ercan Çocukların Karne Sevi̇nci̇ni̇ Paylaştı

EĞİTİM VE ÖĞRETİME HER ZAMAN DESTEK VEREN SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN, MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN İLE BİRLİKTE KARNE GÜNÜNDE DE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMAYARAK, ONLARIN BU GÜZEL SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU.

Si̇ncan Beledi̇ye Başkanı Ercan Çocukların Karne Sevi̇nci̇ni̇ Paylaştı
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte karne gününde öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Sincan’da karne sevinci yaşandı. Şehit Ahmet Gözütok İlkokulu’nda düzenlenen yarıyıl karne törenine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte ilçe protokolü katıldı. Sınıfları tek tek gezen heyet, özellikle ilk kez karne sevinci yaşayan 1. sınıf öğrencilerinin neşelerine ortak oldu. Öğrenciler tarafından yoğun bir sevgi seliyle karşılanan Bakan Tekin ve Belediye Başkanı Ercan, minik öğrencilerin karnelerini kendi elleriyle teslim ettiler.

Bakan Tekin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız bu beş ayda çok çalıştılar, yoğun bir tempo içindeydiler. Her biri gözbebeğimiz olan evlatlarımıza, onların eğitim öğretimini emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimize ve velilerimize güzel bir tatil diliyorum. Çocuklarımızla nitelikli vakit geçirelim, onlar için en güzel örneğin kendimiz olduğunu unutmayalım” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Murat Ercan ise, “Bugün çalan zil ile karne sevinci yaşayacak ve yarıyıl tatiline girecek tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Evlatlarımıza keyifle geçirecekleri ve mutlu hatıralar biriktirecekleri bir tatil diliyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.