Sarıyerde Dron Destekli̇ Trafi̇k Deneti̇mi

SARIYER’DE İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK ŞUBESİ EKİPLERİ TARAFINDAN DRON DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. DENETİMLER ESNASINDA KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE TOPLAMDA BİN 744 LİRA PARA CEZASI KESİLDİ. CEZA KESİLDİĞİ İÇİN TEPKİ GÖSTEREN BİR SÜRÜCÜNÜN İSE, EMNİYET KEMERİNE TAKMADAN YOLUNA DEVAM ETTİĞİ GÖRÜLDÜ.

Sarıyerde Dron Destekli̇ Trafi̇k Deneti̇mi
Yayınlama: 21.07.2023
A+
A-

Sarıyer’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri tarafından dron destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetimler esnasında kurallara uymayan sürücülere toplamda bin 744 lira para cezası kesildi. Ceza kesildiği için tepki gösteren bir sürücünün ise, emniyet kemerine takmadan yoluna devam ettiği görüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince Sarıyer Baltalimanı Çayır Caddesi’nde dron destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetimde kurallara uymayan sürücüler tespit edilerek, uygulama noktasına getirildi. Denetimlerde sürücülerin belgeleri kontrol edilirken, kurallara uymayan sürücülere para cezası uygulandı. Dron ile yapılan denetimde emniyet kemeri takmayan 4 sürücüye 436’şar liradan toplamda bin 744 lira para cezası kesildi.

Emniyet kemeri takmayan Robin Büyüktanselli, ‘’Biraz şaşırdım, her gün kullandığım bir yol. Eve de çok yakındım. Tabi kemerimi çıkarmamam lazımdı ama bu seferlik hata oldu bir dahakine daha dikkatli olurum. Denetimin saati biraz enteresan olmuş ona bir şey diyemem ama sonuçta gereken bir şey’’ dedi. Denetim esnasında bir vatandaşın ise cezaya itiraz ettiği, araca bindiğinde ise emniyet kemeri takmamaya devam ettiği görüldü.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.