Otomobi̇le Çarpan At Hi̇çbi̇r Şey Olmamış Gi̇bi̇ Ot Yemeye Devam Etti̇

NEVŞEHİR’DE BAŞIBOŞ GEZEN ATLARDAN BİRİSİ SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPTI. KAZA SONRASI OT YEMEYE BAŞLAYAN ATI GÖREN VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ.

Otomobi̇le Çarpan At Hi̇çbi̇r Şey Olmamış Gi̇bi̇ Ot Yemeye Devam Etti̇
Yayınlama: 28.04.2024
A+
A-

Nevşehir’de başıboş gezen atlardan birisi, seyir halindeki otomobile çarptı. Kaza sonrası ot yemeye devam eden atı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Olay bugün Merkeze bağlı Göreme beldesinde yaşındı. Edinilen bilgiye göre, beldede başıboş şekilde koşan altı attan birisi önce seyir halindeki bir otomobile, daha sonra da korkuluklara çarparak dereye düştü. Çarpma sonrasında araçta maddi hasar oluşurken, demir çitleri kırarak dereye düşen at bir süre sonra düştüğü yerden kalktı. Hiçbir şey olmamış gibi etrafa bakınan at, daha sonra dere yatağındaki otları yemeye başladı. Atın bu durumunu cep telefonu kamerası ile görüntüleyen vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine veteriner çağırıldı. Yapılan kontrolde atın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tekrar doğaya bırakılan at bir süre sonra gözden kayboldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.