Op. Dr. Çelebi̇; “Li̇posucti̇on Di̇yete Alternati̇f Yöntem Deği̇ldi̇r”

SON ZAMANLARDA SIKLIKLA GÜNDEME GELEN LİPOSUCTİON HAKKINDA BİLGİLER VEREN DENİZLİ ÖZEL EGEKENT HASTANESİ ESTETİK VE PLASTİK CERRAHİ UZMANI OP. DR. TUĞRUL ÇELEBİ LİPOSUCTİON’UN SPOR VEYA DİYETE ALTERNATİF OLMADIĞINI VURGULADI.

Op. Dr. Çelebi̇; “Li̇posucti̇on Di̇yete Alternati̇f Yöntem Deği̇ldi̇r”
Yayınlama: 20.02.2024
A+
A-

Son zamanlarda sıklıkla gündeme gelen liposuction hakkında bilgiler veren Denizli Özel Egekent Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuğrul Çelebi liposuction’un spor veya diyete alternatif olmadığını vurguladı.

Liposuction’un plastik cerrahi uzmanları tarafından genel veya lokal anestezi altında yağ alma operasyonu olduğunu anlatan Op. Dr. Tuğrul Çelebi “Liposuction operasyonlarında biz kliniğimizde güç destekli liposuction cihazı kullanıyoruz, bu cihazla gıdı bölgesinden bacak bölgelerine kadar, hemen hemen her yerde liposuction işlemi yapılıyor.” dedi.

Liposuction işleminin zayıflama yöntemi olmadığının diyet ya da spora alternatif yöntem olmadığının altını çizen Op. Dr. Tuğrul Çelebi “Liposuctionda hasta tercihini doğru yapmak gerekir obez hastalarda liposuctionı önermiyorum doğru hastalarda yani ideal kiloya yakın hastalarda çok güzel sonuçlar alıyoruz. Liposuction yaptığımız miktara göre aynı gün taburcu olabilir ya da en fazla bir gece kalabilirler. İşlem sonrasında 1 hafta istirahat dönemi olur, 1 hafta sonrasında hasta normal hayatına dönebilir. 1 ay da ortalama korseli dönemi olur ve çoğu zaman ağrı kesici bile kullanmaya gerek duyulmaz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.