Mersi̇nde Yağışlı Hava Etki̇li̇ Olmaya Başladı, Akdeni̇zde Hortum Çıktı

Spread the love

METEOROLOJİNİN UYARDIĞI YAĞIŞLI HAVA MERSİN’DE ETKİLİ OLURKEN AKDENİZ’DE HORTUM ÇIKTI, KIYIYA DALGALAR DA VURMAYA BAŞLADI.

Mersi̇nde Yağışlı Hava Etki̇li̇ Olmaya Başladı, Akdeni̇zde Hortum Çıktı
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-
Spread the love

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava Mersin’de etkili olurken Akdeniz’de hortum çıktı, kıyıya dalgalar da vurmaya başladı.

Meteoroloji Doğu Akdeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü yağışların, bugünden itibaren Adana ve Mersin’in doğu çevrelerinde kuvvetli olacağını bildirdi. Uyarının ardından bugün öğle saatlerinden itibaren Mersin’de sağanak yağış etkili olmaya başladı. Zaman zaman şiddetini arttıran yağışlar nedeniyle şuana kadar olumsuz bir durum yaşanmadığı belirtildi. Yağışların bugün ve yarın devam etmesinin beklendiği belirtilirken, sel ve su taşkınlarına karşı tedbirli olunması istendi.

Öte yandan, Mersin’in Silifke ilçe Susanoğlu bölgesinde Akdeniz’de hortum çıktı. Hortum cep telefonu ile görüntülendi. Akdeniz’de Mersin kıyılarında ise 2 metreye kadar dalgalar kıyıya vurmaya başladı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.