Mersi̇nde Halk Kartın Eki̇m Ayı Tutarları Hesaplara Yatırıldı

Spread the love

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN, VATANDAŞ VE ESNAFIN CEBİNİ RAHATLATAN ’HALK KART’IN EKİM AYI TUTARLARI HESAPLARA YATIRILDI. ANLAŞMALI YEREL MARKET VE BAKKALLARDA TEMEL İHTİYAÇ VE GIDA MADDELERİNİN ALINMASI İÇİN KULLANILABİLEN VE AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLAYAN HALK KART UYGULAMASINDAN, EKİM AYINDA TOPLAM 9 BİN 900 KİŞİ YARARLANDI. HALK KART EKİM AYI TUTARLARI KAPSAMINDA, 6 BİN 21 KİŞİNİN HESABINA 300 TL, 3 BİN 879 KİŞİNİN HESABINA İSE 500 TL OLMAK ÜZERE, TOPLAM 3 MİLYON 745 BİN 800 TL YATIRILDI.

Mersi̇nde Halk Kartın Eki̇m Ayı Tutarları Hesaplara Yatırıldı
Yayınlama: 01.11.2023
A+
A-
Spread the love

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, vatandaş ve esnafın cebini rahatlatan ’Halk Kart’ın ekim ayı tutarları hesaplara yatırıldı.

Anlaşmalı yerel market ve bakkallarda temel ihtiyaç ve gıda maddelerinin alınması için kullanılabilen ve aile bütçesine katkı sağlayan halk kart uygulamasından, ekim ayında toplam 9 bin 900 kişi yararlandı. Halk kart ekim ayı tutarları kapsamında, 6 bin 21 kişinin hesabına 300 TL, 3 bin 879 kişinin hesabına ise 500 TL olmak üzere, toplam 3 milyon 745 bin 800 TL yatırıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.