Mersi̇nde Ayakta Kürek Sörfü Etki̇nli̇ği̇ Düzenlendi̇

Spread the love

MERSİN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE HERKES İÇİN SPOR (HİS) FEDERASYONU MERSİN İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN ‘2024 HAREKETLİLİK YILI’ KAPSAMINDA AYAKTA KÜREK SÖRFÜ (STAND UP PADDLE) ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Mersi̇nde Ayakta Kürek Sörfü Etki̇nli̇ği̇ Düzenlendi̇
Yayınlama: 03.07.2024
A+
A-
Spread the love

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından ’2024 Hareketlilik Yılı’ kapsamında Ayakta Kürek Sörfü (Stand Up Paddle) etkinliği düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, toplumun tümünün gelişimini ve hareketini sağlamak amacıyla 2024 yılını ’Hareketlilik Yılı’ ilan edildiğini açıklamasının ardından, tüm bireylerin harekette kalmaları, sporla iç içe bir yaşam sürmeleri, sağlıklı ve kaliteli yaşam için sportif hareketliliğe katılmalarının önemine dikkat çekmek amacıyla, Türkiye Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu koordinesinde, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile HİS Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından Ayakta Kürek Sörfü etkinliği gerçekleştirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.