Karayel Ve Yi̇ği̇t, Öğrenci̇lerle Si̇nemada Fi̇lm İzledi̇

Spread the love

ELAZIĞ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ADNAN KARAYEL VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET YİĞİT, ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE SİNEMADA ‘AYBÜKE ÖĞRETMEN OLDUM BEN’ FİLMİNİ İZLEDİ

Karayel Ve Yi̇ği̇t,  Öğrenci̇lerle Si̇nemada Fi̇lm İzledi̇
Yayınlama: 15.12.2023
A+
A-
Spread the love

Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, öğrencilerle birlikte sinemada ‘Aybüke Öğretmen Oldum Ben’ filmini izledi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ projesi etkinlikleri devam ediyor. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, 350 öğrenciyle birlikte sinemada ‘Aybüke Öğretmen Oldum Ben’ filmini izledi.

Milli ve manevi duygularının pekiştirilmesi, devlete ve millete olan bağlılıklarının arttırılması, milli birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen sinema etkinliğine katılan öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.