Jandarmadan Trafi̇k Güvenli̇ği̇ Eği̇ti̇mi̇

KIRKLARELİ JANDARMASI TARAFINDAN DOĞRULTUSUNDA “JANDARMANIN MÜŞTEREK GÖREV YAPTIĞI KURUM VE KURULUŞLARIN PERSONELİNE TRAFİK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ” ÇERÇEVESİNDE BİLGİLENDİRMELER YAPILDI.

Jandarmadan Trafi̇k Güvenli̇ği̇ Eği̇ti̇mi̇
Yayınlama: 16.06.2023
A+
A-

Kırklareli jandarması tarafından doğrultusunda “Jandarmanın Müşterek Görev Yaptığı Kurum ve Kuruluşların personeline Trafik Güvenliği Eğitimi” çerçevesinde bilgilendirmeler yapıldı.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından 2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda “Jandarmanın Müşterek Görev Yaptığı Kurum ve Kuruluşların personeline Trafik Güvenliği Eğitimi” faaliyetleri sürüyor. Trafik Jandarmasınca 2023 yılı içerisinde paydaş kurum personeline; kurum ve kuruluşlara ait araçların karıştığı kazaların ve bu kazalardan kaynaklı olası can kaybı ve yaralanmaların azaltılması maksadıyla “Genel Trafik Kuralları, Trafik İşaret Levhalarının Anlamı, Güvenli Sürüş, Geçiş Üstünlüğünün Kullanımı, Yol Hipnozu, Yaya Önceliği ve Emniyet Kemeri Kullanımı” konularında bilgilendirme yapıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.