Ispartada Uyuşturucu Operasyonu: 1 Avukat Gözaltına Alındı

Spread the love

ISPARTA’DA NARKOTİK EKİPLERİNCE AVUKATLIK BÜROSUNA OPERASYON GERÇEKLEŞTİRİLDİ. OPERASYON SONUCUNDA 1 AVUKAT “UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE İMAL VE TİCARETİ” YAPMA SUÇUNDAN GÖZALTINA ALINDI.

Ispartada Uyuşturucu Operasyonu: 1 Avukat Gözaltına Alındı
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-
Spread the love

Isparta’da narkotik ekiplerince avukatlık bürosuna düzenlenen operasyonda bir avukat “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” yapma suçundan gözaltına alındı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirleri ile mücadeleye yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde Isparta merkeze bağlı 6 Mart Caddesi üzerinde bulunan bir avukatlık bürosuna operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda R.Ö. isimli avukat hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçundan işlem yapıldı. Avukat R.Ö ekipler tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.