Gönüllü Kuaförlerden Okul Bahçesi̇nde Ücretsi̇z Tıraş

Spread the love

ADANA’NIN KOZAN İLÇESİNDE GÖNÜLLÜ KUAFÖRLER, OKUL BAHÇESİNDE ÖĞRENCİLERİ ÜCRETSİZ TIRAŞ ETTİ

Gönüllü Kuaförlerden Okul Bahçesi̇nde Ücretsi̇z Tıraş
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-
Spread the love

Adana’nın Kozan ilçesinde gönüllü kuaförler okul bahçesinde öğrencileri ücretsiz tıraş etti. Öğrenciler ise yeni model saçlarını çok beğenip mutlu oldu.

Kozan’da Halit Dağlı İlköğretim Okulu’nda sosyal sorumluluk etkinlikleri çerçevesinde gönüllü olan kuaför Adem Kaya ve kadın kuaförü Pınar Ölmez, minik öğrencilere ücretsiz tıraş ve saç tasarımı yaptı.

Öğrencilere kişisel bakımın önemini anlatmak ve öz güvenlerine destek olmak için gönüllü olarak bu etkinliği düşündüklerini aktaran Kuaför Adem Kaya, “Öğrencilerimize minik bir dokunuş ile saçlarına tasarım yapalım öz güvenleri gelişsin, kendilerini daha değerli hissetsinler istedik” dedi.

Kadın kuaförü Pınar Ölmez ise kız öğrenciler için farklı ve renkli bir etkinlik olduğunu kaydederek öğrencileri böyle mutlu gördükleri için projede yer almanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Okul Müdürü Seyban Karaköse, 40 öğrencinin ücretsiz saç kesiminin yapıldığını ifade etti. Öğrenciler ise yeni stil saçlara kavuştukları için mutlu olduklarını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.