Dpü Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Konferans

OKUL MÜDÜRÜNDEN HEDİYE TAKDİMİ

Dpü Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Konferans
Yayınlama: 04.05.2024
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi DPÜ Meslek Yüksekokulu’nda ’Batı Medeniyetlerinin Temelleri ve İsrail’ konulu konferans gerçekleştirildi.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Tavşanlı İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın, Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, İlçe Müftülüğü’nü temsilen Fatih Eroğlu, Kızılay Tavşanlı Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Hüseyin Şanlı, akademik ve idari personel ile okul öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik gerçekleştirdi. Prof. Dr. Çelik konuşmasında Filistin’de yaşanan zulme değinerek üzüntülerini ifade etti ve bir an evvel bu zulmün son bulmasını temenni etti.

Moderatörlüğünü Okul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Deniz Kaptan’ın yaptığı konferansta, konuşmacı Dinler Tarihi Araştırmacısı Dr. Lütfü Özşahin, Filistin’de yaşanan olayları dinler ve medeniyetler tarihleri açılarından bilimsel anlamda değerlendirerek ülkemiz ve bireyler olarak üzerimize düşen görevler konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Etkinliğin ardından İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Dr. Özşahin’e hediye takdiminde bulunarak kendisine teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.