“Doğal Öğreti̇m” Ab Projesi̇ 4Üncü Toplantısı Hamburgda Gerçekleşti̇ri̇ldi̇

ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYNAŞTIRMA/BÜTÜNLEŞTİRME EĞİTİMİ, GELİŞMİŞ ÜLKELERİN YANI SIRA TÜRKİYE’DE VE GELİŞMEKTE OLAN DİĞER ÜLKELERDE OLDUKÇA ÖNEM VERİLEN KONULAR ARASINDA YER ALIYOR.

“Doğal Öğreti̇m” Ab Projesi̇ 4Üncü Toplantısı Hamburgda Gerçekleşti̇ri̇ldi̇
Yayınlama: 14.08.2023
A+
A-

Özel eğitim öğrencilerine yönelik Anadolu Üniversitesi’nin yürütücülüğünü yaptığı Doğal Öğretim Projesi’nin 4’üncü toplantısı Almanya’nın Hamburg şehrinde bulunan Medical School of Hamburg’da geçekleştirildi.

Özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler için kaynaştırma/bütünleştirme eğitimi, gelişmiş ülkelerin yanı sıra Türkiye’de ve gelişmekte olan diğer ülkelerde oldukça önem verilen konular arasında yer alıyor. Okul öncesi eğitimcilere yönelik günlük okul rutin, etkinlik ve geçişler sırasında doğal bir şekilde çocukların gelişimlerini destekleyecek yazılı ve görsel materyalleri web tabanlı sunmak ve bu içeriği bir mesleki gelişim süreci gibi tanımlayarak süreci başarı ile tamamlayanlara sertifika vermeyi hedefleyen Doğal Öğretim Projesi’nin 4. toplantısı Almanya’nın Hamburg şehrinde Medical School of Hamburg’da geçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. İbrahim H. Diken’in yürütücülüğünü yaptığı projede, Almanya, Avusturya, Macaristan, Makedonya ve Türkiye’den 5 partner kuruluş yer alıyor. Hazırlanan içeriklere proje partnerlerinin katkısı ile Türkçe, İngilizce, Almanca, Macarca ve Makedonca olarak “www.naturalisticteaching.com” proje web adresinden ücretsiz erişim sağlanabiliyor. Projenin son ve kapanış toplantısı önümüzdeki ocak ayında İstanbul’da Tohum Otizm Vakfı ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Proje ile ilgili detaylı bilgilere www.naturalisticteaching.com web adresinden ulaşılabiliniyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.