Büyük Menderes Tarım Ürünleri̇ Li̇sanslı Depoculuk A.ş. Genel Kurulu Yapıldı

AYDIN (İHA) – BÜYÜK MENDERES TARIM ÜRÜNLERİ LİSANSLI DEPOCULUK A.Ş.’NİN GERÇEKLEŞTİRİLEN GENEL KURUL TOPLANTISINDA PAMUK SEKTÖRÜ VE ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI.

Büyük Menderes Tarım Ürünleri̇ Li̇sanslı Depoculuk A.ş. Genel Kurulu Yapıldı
Yayınlama: 07.07.2023
A+
A-

Ege Bölgesi’nin önemli tarım merkezlerinden biri olan Aydın’a kurulan Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Borsası, Söke Ticaret Borsası ve İzmir Ticaret Borsası ortaklığında, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü projesi çerçevesinde desteklenen Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin genel kurulu gerçekleştirildi. Pamuğun uygun şartlarda depolanması ve saklanması ile birlikte pamuk sektörü için önemli yatırımlardan olan Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. Genel Kurulu’nda, projenin mevcut saha çalışmaları ve süreçleri konusunda istişarelerde bulunuldu.

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel’in başkanlığında düzenlenen genel kurula, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Genel Sekreteri Neslihan Duymaz, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Uçak ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yağcıoğlu, Söke Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hülya Erman Aydoğan, Mali Müşavir Ömür Yıldıran ve Lisanslı Depo Sorumlusu Turgay Meşe katıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.