Beyşehi̇rde Adli̇ Tıp Sempozyumu

KONYA’NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE, BEYŞEHİR DEVLET HASTANESİ’NDE ADLİ TIP SEMPOZYUMU DÜZENLENDİ.

Beyşehi̇rde Adli̇ Tıp Sempozyumu
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Devlet Hastanesi’nde adli tıp sempozyumu düzenlendi.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kutay Güven başkanlığında gerçekleştirilen sempozyuma konuşmacı olarak katılan Beyşehir Cumhuriyet Savcıları İsmail Arabacı ve Ferhat Burak Güzelbulut, sahada görülen sorunlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Sempozyumda Konya Adli Tıp Şube Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Cengil Aslan da sunumunu gerçekleştirdi.

Sempozyuma başkanlık yapan Dr. Kutay Güven, 2022 yılında başlattıkları adli tıp sempozyumu geleneğini sürdürdüklerini belirterek, “Cumhuriyet savcılarımız ile hekimlerimizi bir araya getirerek adliyemiz ve hastanemiz arasındaki bağları güçlendirmekle kalmıyor; uygulamada yer yer görülen sorunların hızlı çözümü için formüller de üretiyoruz. Bu anlamda sempozyum davetimize icabet eden savcılarımıza, adli tıp şube müdürümüze ve hekimlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu da adli tıp sempozyumuna devlet hastanesi olarak ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.