Bayburtta Kadına Yöneli̇k Şi̇ddete Karşı Farkındalık Paneli̇

BAYBURT’TA 25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ FARKINDALIK PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bayburtta Kadına Yöneli̇k Şi̇ddete Karşı Farkındalık Paneli̇
Yayınlama: 17.11.2023
A+
A-

Bayburt’ta 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Farkındalık Paneli gerçekleştirildi.

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Farkındalık Paneli’ Prof Dr. Fuat Sezgin Konferans salonunda Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Senem Daştan’ın moderatörlüğünü yaptığı panele konuşmacı olarak Bayburt İl Emniyet Müdürlüğünden, Bayburt İl Jandarma Komutanlığından, Bayburt Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Araştırma Merkezi Müdürlüğünden, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünden ve barodan temsilciler katıldı.

’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında toplumsal farkındalık oluşturmak amacı ile hazırlanan panelde alanında aktif olarak hizmet veren kurumların sundukları hizmetler ile ilgili bilgiler aktarıldı. Kişilerin yasal hakları konusunda bilinçlenmeleri sağlanarak, şiddetle mücadele konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Programın sonunda Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü Panel Başkanı ve konuşmacılara plaketlerini takdim etti.

Öte yandan programın ardından panel alanında Kadın Konukevi ve Aile Danışma Merkezi’nden hizmet alan vatandaşların yapmış oldukları ürünler satışa sunularak, elde edilen gelirler Filistin’e gönderilmek üzere teslim alındı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.