Başkan Yıldız, Vatandaşlarla Bayramlaştı, Kurban Kesi̇m Yerleri̇ni̇ Zi̇yaret Etti̇

Spread the love

TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN YILDIZ, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BAYRAM NAMAZI SONRASI VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI.

Başkan Yıldız, Vatandaşlarla Bayramlaştı, Kurban Kesi̇m Yerleri̇ni̇ Zi̇yaret Etti̇
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarla bayramlaştı.

Mevlana Mahallesi Nur Cami önünde ilçe halkının bayramını kutlayan Başkan Yıldız, Kurban Bayramı’nın barış, umut ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini dileyerek, “Vatandaşlarımızla bayramlaştık ve geleneksel bayram kahvaltısı olan keşkek ikramında bulunduk. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzura, barışa, kardeşliğe, dostluğa ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Yıldız, daha sonra Alsancak, Çukurova, Halkkent, Tozkoparan ve Yusuf Kılıç mahallelerindeki kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yıldız, ilçe genelinde 25 farklı bölgede modern ve hijyenik şartlara uygun kurban kesim merkezleri oluşturduklarını kaydetti.

Vatandaşlara keşkek ikram edildi

Öte yandan ilçedeki camilerin önünde Toroslar Belediyesi tarafından vatandaşlara geleneksel bayram keşkeği ikram edildi. Eski gelenekleri devam ettirmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Başkan Yıldız’a teşekkür etti. Toroslar ilçesindeki mezarlıklarda da vatandaşlara keşkek ikram edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.