Başkan Özyi̇ği̇t “Göreve Geldi̇ği̇mi̇z Günden Bu Yana İlçemi̇z Geneli̇nde 74 Ki̇lometre Yeni̇ Yol Açtık”

MERSİN’İN MERKEZ İLÇE YENİŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERİN YOL SORUNU ÇÖZEREK, SICAK ASFALT VE SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. YENİŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE, İLÇENİN KIRSAL MAHALLELERİ KARAHACILI, EMİRLER, KOCAHAMZALI VE İNSU’DA YOL YAPIM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Başkan Özyi̇ği̇t “Göreve Geldi̇ği̇mi̇z Günden Bu Yana İlçemi̇z Geneli̇nde 74 Ki̇lometre Yeni̇ Yol Açtık”
resim yükle
Yayınlama: 08.09.2023
A+
A-

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi kırsal mahallelerin yol sorunu çözerek, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçenin kırsal mahallelerinden Karahacılı, Emirler, Kocahamzalı ve İnsu’da yol yapım çalışması gerçekleştirdi.

Kırsal mahallelerde yeni yollar da açan Yenişehir Belediyesi aynı zamanda alt yapısı tamamlanmamış muhtelif bahçe yollarına da kayrak malzemesi seriyor. Yenişehir’in gün içerisinde on binlerce insanın geçiş noktası olduğuna dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz genelinde 117 bin 500 ton asfalt kullandık, 74 kilometre yeni yol açtık. 90 bin metrekarelik alanda sathi kaplama, 37 bin metrekare karo kaplama çalışması yürüttük. 175 bin metrekareye kilit parke döşeyerek, 80 bin metrekarelik alanda kaldırım tamiratı gerçekleştirdik. Nerde ihtiyaç varsa Yenişehir Belediyesi olarak orada olduk. Ulaşım bizim için çok önemli. Yenişehir gün içerisinde on binlerce insanın geçiş yaptığı bir kent. Bunun farkındayız ve bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.