Ayhan Türkez Ve Ni̇hat Kılıçoğulları Ki̇tap Fuarında Sevenleri̇yle Buluştu

Spread the love

İHA DOĞU ANADOLU BÖLGE MÜDÜRÜ AYHAN TÜRKEZ VE HABER MÜDÜRÜ NİHAT KILIÇOĞULLARI’DA 6. DOĞU ANADOLU ERZURUM KİTAP FUARI’NA DAVETLİ OLARAK KATILARAK SÖYLEŞİ YAPTI.

Ayhan Türkez Ve Ni̇hat Kılıçoğulları Ki̇tap Fuarında Sevenleri̇yle Buluştu
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-
Spread the love

6. Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı bir yanda kitapseverleri ağırlamaya devam ederken bir yanda da söyleşi programları ile sürüyor.

İHA Doğu Anadolu Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Haber Müdürü Nihat Kılıçoğulları’da 6. Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı’na davetli olarak katılarak söyleşi yaptı.

İHA Doğu Anadolu Bölge Müdürü Ayhan Türkez söyleşide; Erzurum’un yakın tarihi ve bu günü üzerine değerlendirmelerde bulunurken, özellikle kentte bir çok anlamda yakalanan olumlu gelişmelerin devamlılığı, geliştirilmesi ve geleceğe taşınması için elbirliği içinde hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. İHA Doğu Anadolu Haber Müdürü Nihat Kılıçoğulları ise “İçinden Erzurum Geçen Hayatları Fotoğraflamak” başlığıyla bir söyleşi yaptı ve Erzurum’un fotoğraf severler için adeta kaçırılmayacak bir hazine olduğunu anlattı.

Söyleşi programlarına; Tortum Kaymakamı Fatih Bayram, Erzurumspor FK Kulübü Başkanı Ahmet Dal, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Esat Bindesen, Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı Mustafa Güvenli, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Erzurum Şube Başkanı Murat Ertaş, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hasan Türkez ve Prof. Dr. Bünyamin Aydemir, Pusula Gazetesi Genel Koordinatörü Sevda Güneş İncesu ve Yazı İşleri Müdürü Cihat İncesu, Gazeteci Orhan Bozkurt ve Vedat Kan, EBB Basın Müdürü Cengiz Durular ve diğer konuklar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.