Anne Ayının Yavrusunu Bulma Mücadelesi̇ Kamerada

Spread the love

TOKAT’TA YAŞANAN SEVİMLİ BİR OLAY, İZLEYENLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ. FATLI KÖPRÜSÜ YAKINLARINDA YÜRÜYEN BİR ANNE AYI VE İKİ YAVRUSU, BİR YOLCUNUN CEP TELEFONUYLA KAYDETTİĞİ ANLARDA, DOĞANIN SICAK YÜZÜNÜ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ. ÖZELLİKLE YAVRUSUNU BULMAYA ÇALIŞAN ANNE AYININ ÇABASI, SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Anne Ayının Yavrusunu Bulma Mücadelesi̇ Kamerada
Yayınlama: 26.05.2024
A+
A-
Spread the love

Tokat’ta yolda yavrusunu bulmaya çalışan anne ayının çabası, trafikte seyir halinde olan bir sürücü tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde, sabah saatlerinde sevimli bir olay yaşandı. Olay, 06.30 sıralarında Reşadiye-Niksar yolu üzerindeki Fatlı köprüsü yakınlarında meydana geldi. Anayolda yürüyen üç ayıyı gören bir yolcu, cep telefonuyla bu anları kaydetmeye başladı. İki yavru ve bir anne ayının görüntüleri izleyenlerin içini ısıttı. Yavrulardan birisi yolun üzerinde kalınca, anne ayı yavrusunu bulmak için çaba gösterdi. Bir süre sonra anne ayı ve yavruları gözden kayboldu. Bu doğa harikası anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.