Anaokulu Öğrenci̇leri̇ Şenli̇kte Yetenekleri̇ni̇ Sergi̇ledi̇

Spread the love

MERSİN’DE, YENİŞEHİR BELEDİYESİ ANAOKULU, ‘ANAOKULUM ANAYURDUM’ PROJESİNİN 3. ÇOCUK ŞENLİĞİ’Nİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİ.

Anaokulu Öğrenci̇leri̇ Şenli̇kte Yetenekleri̇ni̇ Sergi̇ledi̇
Yayınlama: 13.05.2024
A+
A-
Spread the love

Mersin’de, Yenişehir Belediyesi Anaokulu, ‘Anaokulum Anayurdum’ projesinin 3. Çocuk Şenliği’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

Yenişehir Belediyesi Anaokulu bahçesinde düzenlenen şenliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, Okul Müdürü Ümmühan Kılıç, Şube Müdürü Adem Sezer, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Proje kapsamında okulun dış mekanları ve ortak yaşam alanları, Anadolu kültürünün simge, desen ve motifleriyle süslenerek çocuklara Türk kültürünün kodlarının aktarılması amaçlandı.

Proje etkinliğinde öğrencilerin özgün düşünme yeteneklerini geliştirmek için atölye çalışmalarına yer verildi. Atölye çalışmaları, çocukların hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağladı. Ayrıca şenlikte çocukların eğlenebileceği çeşitli oyunlar ve gösterilere yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.