Zorbalığa Karşı Bi̇lgi̇lendi̇rdi̇ler

Spread the love

KIRKLARELİ EMNİYETİ, KADINLARIN VE ÇOCUKLARIN MARUZ KALDIĞI ŞİDDET, TACİZ GİBİ KÖTÜ EYLEMLERİ ENGELLEMEK ADINA BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYIR.

Zorbalığa Karşı Bi̇lgi̇lendi̇rdi̇ler
Yayınlama: 25.07.2023
A+
A-
Spread the love

Kırklareli Emniyeti, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyor.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce; kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına acil durumlarda kullanılması için KADES (Kadın Destek Uygulaması) ile ilgili broşürler, Kırklareli merkezinde kadınların kurs gördüğü Olgunlaşma Enstitü, Sodam-1, Sodam-2 ve Halk Pazarında kurulan Yöresel Ürünler Pazarı ziyaret edilerek vatandaşlara dağıtıldı. Uygulamanın akıllı telefonlarından IOS ve Android marketlerden indirebileceği hakkında bilgilendirmelerde yapıldı. Yapılan bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti ve KADES ile ilgili 350 broşür dağıtımı yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.