Zeytinburnu’nda başarılı öğrencilere ücretsiz yaz tatili

Spread the love

ZEYTİNBURNU GENÇLİK MERKEZİ (ZEYGEM), İLÇEDEKİ LİSELERDE 2022 – 2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİNİ ÇANAKKALE DOĞA VE TARİH KAMPI’NDA AĞIRLIYOR.

Zeytinburnu’nda başarılı öğrencilere ücretsiz yaz tatili
Yayınlama: 03.05.2023
A+
A-
Spread the love

“Başarılı Öğrencilerimize Tatil Bizden” sloganıyla seslenen Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, ilçede eğitim veren liselerin 2022-2023 yılı eğitim döneminde başarılı olmuş öğrencilerini, Çanakkale Doğa ve Tarih kampında 6 gün boyunca rüya gibi bir tatille ücretsiz olarak ağırlıyor.

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), ilçedeki liselerde 2022 – 2023 eğitim ve öğretim yılında başarılı olan öğrencilerini Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı’nda ağırlıyor. Geziye 3 Temmuz ve 28 Ağustos 2023 tarihleri arasında kafileler halinde gidecek öğrencileri, 6 günlük rüya gibi bir yaz tatili bekliyor. Kampa katılım için başvuruların zeygem.org.tr adresinden kabul edildiği tatil etkinliğine; Zeytinburnu sınırları içerisindeki okullarda eğitim alan ve Zeytinburnu’nda ikamet eden lise hazırlık, 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri kabul ediliyor. 2022 – 2023 eğitim ve öğretim yılı boyunca tüm derslerden başarılı olan ve yıl sonu not ortalaması 60 puanın üzerindeki tüm öğrenciler tatil için başvuru yapabiliyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.