Zabıta Eki̇pleri̇ Plajlarda Görev Başında

Spread the love

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ MAVİ BAYRAKLI PLAJLARDA DİLENCİLİK, SEYYAR SATICILIK YAPANLARA MÜDAHALE EDEREK VATANDAŞLARIN HUZUR, DÜZEN VE GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAK.

Zabıta Eki̇pleri̇ Plajlarda Görev Başında
Yayınlama: 16.06.2023
A+
A-
Spread the love

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri mavi bayraklı plajlarda dilencilik, seyyar satıcılık yapanlara müdahale ederek vatandaşların huzur, düzen ve güvenliğini sağlayacak.

Vatandaşların huzur, düzen ve güvenliğini sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, yaz döneminde de tatil beldelerindeki mavi bayraklı plajlar ve çevresinde görevini sürdürüyor. Zabıta ekipleri, dilencilik, seyyar satıcılık, izinsiz afiş, çadır kurulmasının önlenmesi, trafik akışının sağlanması, park yasakları ile vatandaşların mal ve can güvenliğinin sağlanması gibi birçok konuda görev yapmaya başladı. Zabıta dairesi başkanlığı bünyesindeki zabıta, trafik ve güvenlik şube müdürlüklerinden ekipler toplamda 10 bölgede, 76 personel ile birçok çalışma gerçekleştirecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.