Yurtlar Arası Turnuvalar Öncesi̇ Hazırlıklar Başladı

Spread the love

DÜZCE’DE YURTLAR ARASINDA YAPILACAK OLAN FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, TENİS, MASA TENİSİ, BİLEK GÜREŞİ GİBİ ETKİNLİKLER ÖNCESİNDE ÖĞRENCİLER HAZIRLIK ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Yurtlar Arası Turnuvalar Öncesi̇ Hazırlıklar Başladı
Yayınlama: 08.10.2023
A+
A-
Spread the love

Düzce’de yurtlar arasında yapılacak olan futbol, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, bilek güreşi gibi etkinlikler öncesinde öğrenciler hazırlık çalışmalarına başladı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen yurtlar arası spor etkinlikleri öncesinde öğrenciler hazırlık çalışmalarına başladı. Bu çerçevede Cahit Zarifoğlu Erkek öğrenci yurdunda öğrenciler futbol hazırlıklarına başlarken, Akçakoca öğrenci yurdunda da voleybol, basketbol ve masa tenisi üzerine öğrenciler turnuva hazırlıklarına başladı. Yurt müdürlükleri tarafından çıkarılacak takımlar il şampiyonu olmak için çaba harcayacak. Düzce’de ilgili alanlarında şampiyon olan takımlar bölge şampiyonasına ardından Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.