Yüreği̇rde Whatsapp İleti̇şi̇m Hattı Kuruldu

YÜREĞİR’DE VATANDAŞLARIN YAŞADIĞI SIKINTILARI İLETİP DAHA HIZLI ÇÖZÜLMESİNİ SAĞLAMAK İÇİN WHATSAPP İLETİŞİM HATTI KURULDU. ÇAĞRI MERKEZİ BÜNYESİNDE FAALİYETE GEÇEN WHATSAPP İLETİŞİM HATTI İLE SORUNLAR İLGİLİ BİRİME İLETİLEREK EN KISA SÜREDE ÇÖZÜME KAVUŞMASI SAĞLANACAK.

Yüreği̇rde  Whatsapp İleti̇şi̇m Hattı Kuruldu
resim yükle
Yayınlama: 04.10.2024
A+
A-

Yüreğir’de vatandaşların yaşadığı sıkıntıları iletip daha hızlı çözülmesini sağlamak için Whatsapp İletişim Hattı kuruldu. Çağrı Merkezi bünyesinde faaliyete geçen Whatsapp İletişim Hattı ile sorunlar ilgili birime iletilerek en kısa sürede çözüme kavuşması sağlanacak.

Halkın nabzını tutarak vatandaş memnuniyetini artırmayı hedefleyen Yüreğir Belediyesi, yenilikçi bir adım atıyor. İlçenin halkçı belediyecilik anlayışını daha da güçlendirmek adına, göreve geldikleri günden beri vatandaşların dile getirdiği şikâyetleri ve önerileri dikkate alarak çözüm odaklı çalışmalarını sürdüren Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, iletişim kanallarını genişletiyor.

resim yükle

Başkan Demirçalı, sosyal medya platformları ve yüz yüze iletişimin yanı sıra, daha ulaşılabilir bir yöntem olan Whatsapp hattını ilçe sakinlerinin kullanımına sundu. Bu yeni hizmetle, vatandaşlar ilçe genelinde gözlemledikleri eksiklikleri, görüş ve önerilerini kolaylıkla yetkililere iletebilecekler.

0501 501 10 01 ihbar hattına gönderilecek mesajlar, ilgili birimlere aktarılıp gerekli önlemlerin alınması sağlanacak. Bu sayede, vatandaşlar yaşadıkları sorunları doğrudan yetkililere ileterek çözüm sürecine katkıda bulunabilecekler.

Başkan Demirçalı; “Vatandaşlarımızın bu yeni iletişim kanalını aktif olarak kullanmalarını ve ilçemizin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine katkı sağlamalarını bekliyoruz. Bu adımın, Yüreğir’in gelişimine ve halkımızın refahına olumlu katkılar sağlamasını umuyoruz” dedi.

Yüreğir Belediyesi’nin bu adımı, vatandaşların taleplerine daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verilmesini sağlarken, katılımcı bir yönetim anlayışının da güçlenmesine olanak tanıyor.

resim yükle
resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.