Yol Kenarındaki̇ Otlar Ve Çalılar Temi̇zleni̇yor

Spread the love

BÜYÜKŞEHİR A TAKIMI, TRAKTÖRE MONTE EDİLEN APARATLA TEHLİKE OLUŞTURACAK ŞEKİLDE YOLA TAŞAN OTLARI TEMİZLİYOR, ÇALILIKLARIN VE DİKENLİ SARMAŞIKLARI BUDUYOR.

Yol Kenarındaki̇ Otlar Ve Çalılar Temi̇zleni̇yor
Yayınlama: 05.07.2024
A+
A-
Spread the love

Büyükşehir A Takımı, traktöre monte edilen aparatla tehlike oluşturacak şekilde yola taşan otları temizliyor, çalılıkların ve dikenli sarmaşıkları buduyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, kırsal bölgelerde hizmetlerin daha etkin ve hızlı sağlanabilmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren A Takımı ekipleri, yaz sezonuyla birlikte il genelindeki kırsal mahallelerde trafiği tehlikeye sokacak şekilde yola taşan çalılıkları ve dikenli sarmaşıkları temizliyor.

Üzeri toprak ve çalılıklarla kaplanarak tıkanan V kanallarını küçük ekskavatör kepçeyle açan ekipler, traktöre monte edilen aparat ile trafiği tehlikeye düşürecek şekilde yola taşan otları temizliyor, çalılıkların ve dikenli sarmaşıkların budama işlemini gerçekleştiriyor. Yollarda güvenlik önlemi alarak çalışmalarını yürüten ekipler, otların ve sarmaşıkların kapattığı işaret levhaları ile trafik tabelalarının önünü açarak, sürücülerin emniyet içinde seyahat etmesini sağlıyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.