Yksni̇n İlk Oturumu Başladı

Spread the love

ÖSYM TARAFINDAN DÜZENLENEN VE ADAYLARIN BAŞARISINA GÖRE ÖĞRENİM GÖRECEKLERİ ÜNİVERSİTEYİ BELİRLEYEN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NIN İLK OTURUMU OLAN TYT, BAŞLADI.

Yksni̇n İlk Oturumu Başladı
Yayınlama: 17.06.2023
A+
A-
Spread the love

ÖSYM tarafından düzenlenen ve adayların başarısına göre öğrenim görecekleri üniversiteyi belirleyen Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) ilk oturumu başladı.

Ülke genelinde olduğu gibi Muş’ta da binlerce öğrenci, YKS maratonunda ter dökerken, aileler ise sınav merkezleri önünde bekleyişlerini sürdürdü. YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavına (TYT) girecek öğrencilerden kimi sabahın erken saatinden itibaren okul bahçesinde beklerken kimi ise koşarak geldiği okul kapısından son anda içeri girmeyi başardı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren Harun Çöklü, bir yıl boyunca çok çalıştığını belirterek, “Bir yıl boyunca emek vererek çalıştık umarım emeğimizin karşılığına alacağız. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. İnşallah bildiklerimi yaparım herkese başarılar dilerim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.