Yıldızlar futsalda şampiyonlar belli oldu

Spread the love

DÜZCE’DE OKUL SPORLARI YILDIZLAR KIZLAR VE ERKEKLER FUTSAL MÜSABAKALARI 500 YAKIN SPORCU VE 30 OKUL KATILDI. KIZLARDA CUMAYERİ ORTAOKULU, ERKEKLERDE FEN VE TEKNOLOJİ HAFIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BİRİNCİ OLDU.

Yıldızlar futsalda şampiyonlar belli oldu
Yayınlama: 11.04.2023
A+
A-
Spread the love

DÜZCE(İHA) – Düzce’de okul sporları yıldızlar kızlar ve erkekler futsal müsabakaları 500 yakın sporcu ve 30 okul katıldı. Kızlarda Cumayeri Ortaokulu, erkeklerde Fen ve Teknoloji Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul spor yarışmaları okul sporları yıldızlar kızlar ve erkekler futsal müsabakaları tamamlandı. Fen ve Teknoloji Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya toplam 500’e yakın sporcu ve 30 okul katılım sağladı.

Yıldızlar futsal müsabakalarında kızlarda Cumayeri Ortaokulu erkeklerde Fen ve Teknoloji Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Şampiyon olan takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.