Yıldırım Belediyesi engellileri sandığa götürecek

Spread the love

ENGELSİZ YILDIRIM VİZYONUYLA, ENGELLİ BİREYLERİN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİREN YILDIRIM BELEDİYESİ, 14 MAYIS’TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK SEÇİMLERDE DE ÖZEL BİREYLER İÇİN ‘ENGELSİZ ULAŞIM HİZMETİ’ SAĞLAYACAK.

Yıldırım Belediyesi engellileri sandığa götürecek
Yayınlama: 11.05.2023
A+
A-
Spread the love

Engelsiz Yıldırım vizyonuyla, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak projeleri hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde de özel bireyler için ‘engelsiz ulaşım hizmeti’ sağlayacak.

Engelli bireylerin oy verme haklarını kullanabilmeleri için gerekli hazırlıkları yapan Yıldırım Belediyesi, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde engelli vatandaşları oy kullanacakları sandıklara taşıyacak. Özel araçlarla evlerinden alınacak olan engelli bireyler, oylarını kullandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacak. Hizmetten yararlanmak isteyen engelli bireylerin Yıldırım Belediyesi İletişim Merkezi’ne ait 444 16 02 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.