Yıkılan Köprü Yeni̇den İnşa Edi̇ldi̇

Spread the love

DÜZCE BELEDİYESİ YOĞUN YAĞIŞLARDAN KAYNAKLI OLUŞAN SEL AFETİNDEN ETKİLENEN HER NOKTADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. EKİPLER KONURALP’TE DE SELDEN ZARAR GÖREN GEÇİCİ KÖPRÜ İLE DERE YATAĞININ GENİŞLEMESİ SONUCU ZARAR GÖREN YAN YOLLARINDA ONARIMI YAPTI.

Yıkılan Köprü Yeni̇den İnşa Edi̇ldi̇
Yayınlama: 17.07.2023
A+
A-
Spread the love

Düzce Belediyesi yoğun yağışlardan kaynaklı oluşan sel afetinden etkilenen her noktada çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Konuralp’te de selden zarar gören geçici köprü ile dere yatağının genişlemesi sonucu zarar gören yan yollarında onarımı yaptı.

Düzce Belediyesi tüm araç, teçhizat ve personeli ile selden zarar gören noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan projelerde temizlik çalışmalarını yapan ekipler, muhtelif mahallelerde zarar gören köprü ve yolların da onarımını yapıyor. Dere yataklarının genişlemesine neden olan sağanak yağışlardan etkilenen noktalardan biri de Konuralp olurken mahalle içinde sık kullanılan geçici köprü ve yan yollarında oluşan zarar giderildi.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hafta sonu yaptığı çalışma ile dere yatağı ıslahı ve selin getirdiği taşlar yeniden düzenlendi. Geçici köprü düzeninin de yeniden sağlandığı alanda köprüye bağlanan yollar ile dere yatağı çevresi düzenlemesi yapıldı. Ekipler, çalışmanın tamamlandığını belirterek köprü ile yollarının kullanıma açıldığını ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.