Yeni̇mahalle Beledi̇ye Başkanı Yaşar, Muhtarlar Ve Esnafla Bi̇r Araya Geldi̇

Spread the love

ANKARA’NIN YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR, İLÇENİN SIKINTILARINA YERİNDE ÇÖZÜM BULMA ANLAYIŞIYLA MAHALLE MUHTARLARI VE ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Yeni̇mahalle Beledi̇ye Başkanı Yaşar, Muhtarlar Ve Esnafla Bi̇r Araya Geldi̇
Yayınlama: 08.08.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin sıkıntılarına yerinde çözüm bulma anlayışıyla mahalle muhtarları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların problemlerini ilk ağızdan dinlemek için mahalleleri ve esnafı geziyor. Yaşar, Ragıp Tüzün, Işınlar ve Yeniçağ mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerde ihtiyaç duyulan belediye hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yaşar, vatandaşların refahını gözettiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek mahalle muhtarlarımız gerekse mahalle sorumlularımız ile birlikte ilçenin sıkıntılarını çözmek adına aralıksız çalışıyoruz. Amacımız ilçemizin düzenli gelişimi için orta akıl yürüterek birlikte çalışmak. Yenimahalle bugün alt yapıdan kültür ve sanata kadar adından söz ettiren bir belediye konumuna ulaştıysa bunun altında kimseyi ayırt etmeden her vatandaşın fikrine saygı duyarak eşit hizmet götürmek anlayışı yatıyor” ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarlarına yapılan ziyaretlerin ardından Çarşı Caddesi esnafıyla bir araya gelen Yaşar, Yenimahalle merkezde ticaretin gelişimine katkı sunmak için esnafın sıkıntılarını dinledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.