Yaz Kampüs Programı Açıköğreti̇m Öğrenci̇leri̇ni̇ Bi̇r Araya Geti̇rdi̇

Spread the love

AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİLERİNE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜNDE KİŞİSEL GELİŞİM, SOSYAL HAYATI DENEYİMLEME VE ESKİŞEHİR İLİNİ TANIMA FIRSATINI SUNAN YAZ KAMPÜS PROGRAMI’NIN ÜÇÜNCÜSÜ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (SEM) İŞ BİRLİĞİ İLE 5-11 HAZİRAN 2023 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yaz Kampüs Programı Açıköğreti̇m Öğrenci̇leri̇ni̇ Bi̇r Araya Geti̇rdi̇
Yayınlama: 06.07.2023
A+
A-
Spread the love

Açıköğretim Sistemi öğrencilerine Anadolu Üniversitesi kampüsünde kişisel gelişim, sosyal hayatı deneyimleme ve Eskişehir ilini tanıma fırsatını sunan Yaz Kampüs Programı’nın üçüncüsü Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) iş birliği ile 5-11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Programa Türkiye’deki çeşitli illerden ve yurtdışından katılan öğrenciler ilk gün sabah Yunus Emre Kampüsü turunun ardından öğleden sonraki oturumda Öğr. Gör. Dr. Deniz Dinçer tarafından verilen Fotoğrafçılık seminerine katıldı. Programın devamındaki günlerin sabah oturumlarında sırasıyla Doç. Dr. Sinan Aydın’dan Teknoloji ve Öğrenme, Öğr. Gör. Hakan Sivriservi’den Sağlıklı Yaşam, Dr. Öğr. Üyesi Levent Özkoçak’tan Sözsüz İletişim ve Beden Dili ve Doç. Dr. Hakan Yılmaz’dan Gastronomi Tarihi eğitimleri alan katılımcılar için öğleden sonraki bölümlerde ise rehberler eşliğinde şehir turu ve müze gezileri gerçekleştirildi. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yönetici ile öğretim elemanlarıyla da tanışan katılımcılar, 11 Haziran Pazar günü düzenlenen Açıköğretim Sistemi Mezuniyet Töreni’ne katıldılar. Öğrenciler ayrıca yabancı ülkelerden gelip Anadolu Üniversitesi bünyesinde bilimsel çalışma gerçekleştiren akademisyenlerle de bir araya geldiler.

Kampüste bulunmaktan ve Açıköğretim Sistemini yakından tanımaktan çok memnun olduklarını ifade eden katılımcılar, Anadolu Üniversitesi kampüsünü ve Eskişehir’i çok beğendiklerini belirttiler. Açıköğretim Sistemi öğrencilerine yönelik Yaz Kampüs Programları önümüzdeki yıllarda da düzenlenmeye devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.