Yavru Yaban Keçi̇si̇ Ai̇lesi̇ne Kavuştu

Spread the love

DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR (DKMP) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DOĞADA YARALI HALDE BULUNMASININ ARDINDAN İYİLEŞTİRİLEN YAVRU KEÇİSİ, TEDAVİSİNİN ARDINDAN AİT OLDUĞU YERE BIRAKILDI.

Yavru Yaban Keçi̇si̇ Ai̇lesi̇ne Kavuştu
Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-
Spread the love

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğünce doğada yaralı halde bulunmasının ardından iyileştirilen yavru keçisi, tedavi edilerek ait olduğu yere bırakıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı DKMP Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 14. Bölge Müdürlüğü’nün (Van) iyileştirdiği yavru yaban keçisinin doğaya salındığı anlara yer verildi.

Paylaşımda, “Önce iyileştirdik, sonra ait olduğu yere bıraktık. ’Giderken arkasına bile bakmadı’ dersek yalan olur. Sevimli yavrucuk dönüp baktı ve teşekkür etti bize. Sonra izledik onu, ailesine kavuştuğundan emin olduk. Aile her şeydi, bir kez daha anladık ve yaptığımız işlerden yine büyük keyif aldık” ifadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.