Yangın Ri̇ski̇ne Karşı Otlar Beledi̇ye Eki̇pleri̇nce Bi̇çi̇li̇yor

Spread the love

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, MURADİYE, MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK VE YENİ MAHALLEDE ÖZELLİKLE YANGIN RİSKİ TAŞIYAN VE SÜRÜCÜLERİN GÖRÜŞ MESAFELERİNİ DÜŞÜREN OT BİÇME ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Yangın Ri̇ski̇ne Karşı Otlar Beledi̇ye Eki̇pleri̇nce Bi̇çi̇li̇yor
Yayınlama: 09.08.2023
A+
A-
Spread the love

Yunusemre Belediyesi; Muradiye, Mareşal Fevzi Çakmak ve Yeni Mahalle’de özellikle yangın riski taşıyan ve sürücülerin görüş mesafelerini düşüren ot biçme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede vatandaşların hem seyahat esnasında görüş mesafesini rahatlatmak, hem de herhangi bir yangın durumuna karşı önlem amaçlı olarak yol ve kaldırım kenarında bulunan yabani otları biçiyor. Ekipler Mareşal Fevzi Çakmak, Muradiye ve Yeni Mahallede yol ve kaldırım kenarlarındaki otları biçiyor. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaptığı açıklamada, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin farklı mahallelerinde bulunan bağlantı yolları, kaldırım ve çevredeki yabani otları temizliyor. Sürücülerin seyahat esnasında görüş mesafelerini rahatlatmak ve bu sıcak havalarda yangınlara karşı önlem amaçlı olarak yol ve kaldırım kenarındaki yabani otları biçiyoruz. Çalışmamız ilçemiz genelinde belirli bir program dahilinde devam edecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.