Yağmurlar Mahallesi̇ni̇n Alt Ve Üstyapısına 13 Mi̇lyon Tlli̇k Yatırım

Spread the love

MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, SALİHLİ’YE BAĞLI YAĞMURLAR MAHALLESİ’NDE 154 MAHALLE PROJESİ ÇERÇEVESİNDE 2 BİN 500 METRELİK KANALİZASYON HATTI DÖŞEME ÇALIŞMASINDA SONA YAKLAŞTI

Yağmurlar Mahallesi̇ni̇n Alt Ve Üstyapısına 13 Mi̇lyon Tlli̇k Yatırım
Yayınlama: 16.07.2023
A+
A-
Spread the love

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’ye bağlı Yağmurlar Mahallesi’nde 154 Mahalle Projesi çerçevesinde 2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaştı. Mahalleye 13 milyon TL’lik yatırım yapılıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi’ne hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Salihli’nin Yağmurlar Mahallesi de alt ve üstyapı dönüşümünü yaşıyor. Yağmurlar’a MASKİ bünyesinde 13 milyon TL yatırım yapılıyor. Mahallede ilk olarak başlanılan 2 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. Atıksuların çevre sağlığı için zarar oluşturmaması adına 600 kişilik foseptik imalatı yapılacak. Mahalledeki içme suyu şebeke hattını da yenileyerek hanelere daha sağlıklı içme suyu taşınması için 2 bin 200 metrelik içme suyu hattı yenilenecek. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede 13 bin metrekare kilit parke taş döşeme işi yapılacak.

Yağmurlar Mahallesi Muhtar Azası Mestan Yılmaz, “Mahallemizde altyapı çalışmaları yapılıyor. Bizim için çok iyi oldu. Taşlarımız döşenecek. Bunun için Cengiz Başkana çok teşekkür ederiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.