Yağcılarda ‘Köyde Şenli̇k Var Etki̇nli̇ği̇ Yapıldı

Spread the love

YUNUSEMRE BELEDİYESİ VE ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ İŞBİRLİĞİ İLE YAĞCILAR NEBAHAT ÖLMEZOĞLU İLK VE ORTAOKULU’NDA ORGANİZE EDİLEN ‘KÖYDE ŞENLİK VAR’ ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA YUNUSEMRE KENT TİYATROSU TARAFINDAN DÜZENLENEN DRAMA ATÖLYESİ ÖĞRENCİLER İÇİN UNUTULMAZ ANLARA SAHNE OLDU.

Yağcılarda ‘Köyde Şenli̇k Var Etki̇nli̇ği̇ Yapıldı
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

Yunusemre Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliği ile Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu’nda organize edilen ‘Köyde Şenlik Var’ etkinliği kapsamında Yunusemre Kent Tiyatrosu tarafından düzenlenen drama atölyesi öğrenciler için unutulmaz anlara sahne oldu.

Yunusemre Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Yağcılar Mahallesi’nde etkinlik düzenlendi. ‘Köyde Şenlik Var’ isimli etkinlik kapsamında Yunusemre Kent Tiyatrosu tarafından drama atölyesi gerçekleştirildi. Yağcılar Köyü Nebahat Ölmezoğlu İlkokulu/Ortaokulu’nda yapılan etkinlikte öğrenciler, tiyatronun eğlenceli dünyasına adım atarak, yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Atölye çalışmaları sırasında çocuklar, hem eğlendi hem de sanatla iç içe bir gün geçirdi. Yunusemre Kent Tiyatrosu ekibi, çocuklara tiyatronun temel kavramlarını ve sahne sanatlarının inceliklerini eğlenceli bir şekilde aktardı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.