Wobi̇li̇moda Mobi̇lya Avm, Evlenecekleri̇n Yanında

Spread the love

WOBİLİMODA MOBİLYA AVM, İLKBAHAR AYLARINDA BAŞLATTIĞI DÜĞÜN PAKETİ FIRSATI ÜRÜNLERİ KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜĞÜ İÇİN YAZ AYINDA DA DEVAM ETTİRİYOR.

Wobi̇li̇moda Mobi̇lya Avm, Evlenecekleri̇n Yanında
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-
Spread the love

Wobilimoda Mobilya AVM, ilkbahar aylarında başlattığı düğün paketi fırsatı ürünleri kampanyası büyük ilgi gördüğü için yaz ayında da devam ettiriyor.

Bursa’da yaptığı birbirinden özel kampanyalarla, emekliden yeni evlenenlere, evini yenileyeceklerden depremzede ailelere kadar destek olan Wobilimoda Mobilya AVM, şimdi ise bahar kampanyasını yaz ayında da sürdürme kararı aldı. Yaptığı kampanyalarla herkesin ekonomisine destek olan AVM’deki 124 mağaza, ayrıca çeşitli hediyelerle de yeni evleneceklerin yüzünü güldürüyor. Wobilimoda Mobilya AVM Genel Müdürü Sedat Beşiktepe, “Avantajlı düğün paketleri kampanyamız devam ediyor. Sadece Bursa’dan değil, çevre illerden hatta yurt dışından bile müşterilerimiz oluyor. Ünlü isimlerin de gelip AVM’de gezip mağazalara hayran kaldığını, hatta kendileri adına mağaza açmak istediklerini öğrendik” dedi.

Wobilimoda Mobilya AVM’nin geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları, yeni evlenecek çiftler için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yaz kampanyası süresince düğün paketlerinde sunduğu avantajlarla dikkat çeken AVM, müşterilerine kaliteli ve şık mobilya seçenekleri sunmayı hedefliyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.