Vi̇rtüs Avrupa Atleti̇zm Şampi̇yonası İsveçde Başlıyor

Spread the love

ÖZEL SPORCULAR (VİRTÜS) AVRUPA ATLETİZM ŞAMPİYONASI, BUGÜN İSVEÇ’TE BAŞLIYOR. TÜRKİYE, ŞAMPİYONAYA 11 SPORCU İLE KATILIM SAĞLAYACAK.

Vi̇rtüs Avrupa Atleti̇zm Şampi̇yonası İsveçde Başlıyor
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

Özel Sporcular (Virtüs) Avrupa Atletizm Şampiyonası, bugün İsveç’te başlıyor. Türkiye, şampiyonaya 11 sporcu ile katılım sağlayacak.

Virtüs Avrupa Atletizm Şampiyonası, İsveç’in ev sahipliğinde 13-15 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. 2024 Paris Paralimpik Oyunları öncesi son yüksek performans yarışı olan şampiyonaya 16 ülkeden yaklaşık 250 sporcu katılacak. Organizasyonda Türkiye’yi 11 sporcu temsil edecek.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Avrupa Şampiyonası’nda hedeflerinin madalyalar kazanmak olduğunu belirterek, “Avrupa Şampiyonası’na hazırız. Hedefimiz Avrupa şampiyonlukları kazanmak. Ay-yıldızlı bayrağımızı en üstte göndere çektirmek ve İstiklal Marşımızı İsveç’te okutmaktır. Ayrıca yüksek performansdan 2024 Paris Paralimpik Oyunları’na daha çok özel sporcu ile katılmak ve Paralimpik Oyunları’nda madalyalar kazanmaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.