Veysel Ti̇ryaki̇: “Hızlı Ve Etki̇n Mücadele İçi̇n Hazırız”

Spread the love

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI VEYSEL TİRYAKİ KÜTAHYA’DA

Veysel Ti̇ryaki̇: “Hızlı Ve Etki̇n Mücadele İçi̇n Hazırız”
Yayınlama: 23.06.2023
A+
A-
Spread the love

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki beraberinde Orman Genel Müdür Yardımcısı Zekeriyya Nane, Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanı Mustafa Songür ile birlikte Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki ve beraberindeki heyet Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri tarafından karşılandı.

Bölge Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Bölge Müdürü Erdal Dingil, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün çalışmalarına dair sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından 2023 yılında Orman Yangınları ile Mücadele hazırlıkları hakkında bilgiler aktarıldı. Orman yangınları ile mücadele konusunda 2023 yılında araç ve insan kaynağı bakımından Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün daha güçlü durumda olduğunun altının çizildiği toplantıda, çıkabilecek yangınlara karşı hızlı müdahale ve etkin mücadele için hazır olunduğu vurgulandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.