“Vefalı Gönüller, Vefakar Şehi̇rler” Projesi̇ İçi̇n Si̇i̇rtli̇ Öğrenci̇ler Gedi̇zde

Spread the love

SİİRT’Lİ ÖĞRENCİLER GEDİZ’DE

“Vefalı Gönüller, Vefakar Şehi̇rler” Projesi̇ İçi̇n Si̇i̇rtli̇ Öğrenci̇ler Gedi̇zde
Yayınlama: 11.05.2024
A+
A-
Spread the love

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yürüttüğü “Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı” kapsamında “Vefalı Gönüller Vefakar Şehirler” projesi ile Siirt Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesinden 12 öğrenci 5 personel Gediz’e geldi.

Evliya Çelebi Değişim Programı kapsamında Siirt Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesinin “Vefalı Gönüller, Vefalı Şehirler” isimli öğrenci değişim programı çerçevesinde Gediz’e gelen öğrenciler Belediye Başkanı Necdet Akel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Eğitim Bir-Sen ziyaretlerinin yanı sıra Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i de makamında ziyaret ettiler.

Gediz Anadolu İmam Lisesi’nin misafir ettiği öğrenciler 8 gün boyunca Gediz’de farklı etkinlik ve ziyaret programları gerçekleştirecekler.

Diğer yandan Gedizli öğrenciler ise önümüzdeki hafta proje çerçevesinde Siirt’in Kurtalan ilçesine gidecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cafer Ece, ““Vefalı Gönüller Vefakâr Şehirler” adlı projede okulumuz ile paydaş okul Siirt Kurtalan Anadolu İmam lisesi 51 okuldan biri olarak başarılı bir projeye imza attık. Şu anda ortak okulumuzdan toplam 17 kişiyi ilçemizde misafir ediyoruz. Önümüzdeki hafta da biz oraya gideceğiz. İlçemizde bizi ağırlayan ve her türlü desteği sağlayan Kaymakamımız Sayın Hakan Alkan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Bahadur’a, 12 öğrencimizin uçak ücretlerini karşılayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk’e ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.