“Vefa” Eki̇bi̇ Yaşlı Ve Hastaların Yardımına Koşuyor

Spread the love

BİNGÖL’ÜN KARLIOVA İLÇESİ KAYMAKAMLIĞI’NA BAĞLI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINCA OLUŞTURULAN “VEFA” EKİBİ, İLÇEDEKİ İHTİYAÇ SAHİBİ YAŞLI VE HASTA VATANDAŞLARIN EVLERİNİ TEMİZLİYOR.

“Vefa” Eki̇bi̇ Yaşlı Ve Hastaların Yardımına Koşuyor
Yayınlama: 17.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bingöl’ün Karlıova ilçesi Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca oluşturulan “Vefa” ekibi, ilçedeki ihtiyaç sahibi yaşlı ve hasta vatandaşların evlerini temizliyor.

Bingöl’ün Karlıova ilçesi Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca oluşturulan “Vefa” ekibi, 3’er grup halinde günde 6 eve temizliğe giderek ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu. İlçe merkezi ve köylerde temizliğe giden ekipler, ihtiyaç sahibi yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların temizlikten yemeğine kadar her ihtiyacını karşılıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, devletin bu desteğinden dolayı ekiplere teşekkür ediyor.

Vefa ekibi personellerinden Gülçin Kamacı, ihtiyaç sahipleri için görevlerini titizlikle sürdürdüklerini belirtti. Kamacı, “Vefa personelleri sosyal yardımlaşma vakfında çalışıyoruz. 3 grubuz ve günde 6 eve gidiyoruz. Yaşlılarımız var, hastalar var, sahipsizler var. Temizlik yapıyoruz, yemek yapıyoruz kendilerine. ihtiyaçları olduğu zaman karşılıyoruz. Görevimizi yapıyoruz onlar için” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.