Vali̇li̇k Ve Afad Sağanağa Karşı Uyardı

Spread the love

SAKARYA VALİLİĞİ VE AFAD YARINDAN İTİBAREN SAKARYA GENELİNDE BEKLENEN GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI UYARILARDA BULUNDU.

Vali̇li̇k Ve Afad Sağanağa Karşı Uyardı
Yayınlama: 07.07.2023
A+
A-
Spread the love

Sakarya Valiliği ve AFAD yarından itibaren Sakarya genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre 8 Haziran Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren başlayıp Pazar günü akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı Sakarya Valiliği ve AFAD uyarılarda bulundu. Olumsuz hava koşullarında yaşanabilecek durumlara karşı dikkat ve tedbirli olunması gerektiği vurgulanan paylaşımda, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; ilimizde yarın (08.07.2023 Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren başlaması ve Pazar günü akşam saatlerinde kadar devam etmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; ilimiz genelinde şiddetli (50-100 kg/metrekare) ve doğu ilçelerinde aşırı şiddetli (100 kg/metrekare üzeri) olması tahmin edildiğinden, meydana gelebilecek ‘sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar’ gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.