Vali̇ Yi̇ği̇tbaşı: “Sel Baskınlarının Yaşandığı Bölgelerde Yaralar Sarılacak”

Spread the love

AFYONKARAHİSAR VALİSİ DOÇ. DR. KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI, SEL BASKINLARININ YAŞANDIĞI BÖLGELERDE HASAR TESPİT ÇALIŞMASININ YAPILDIĞINI VE YARALARIN EN KISA SÜREDE SARILACAĞINI İFADE ETTİ.

Vali̇ Yi̇ği̇tbaşı: “Sel Baskınlarının Yaşandığı Bölgelerde Yaralar Sarılacak”
Yayınlama: 15.06.2023
A+
A-
Spread the love

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, sel baskınlarının yaşandığı bölgelerde hasar tespit çalışmasının yapıldığını ve yaraların en kısa sürede sarılacağını ifade etti.

Vali Yiğitbaşı, 1929 yılından bu yana Afyonkarahisar’ın en fazla yağış aldığı dönemin geçirildiği hatırlattı. Şuhut, İscehisar ve Bolvadin ilçelerindeki köylerde yaşanan sel baskınlarının ardından hasar tespit çalışmaları başlatıldığını kaydeden Vali Yiğitbaşı, baskınlarda can ve mal kaybının olmamasının ise en büyük teselli olduğunu dile getirdi. Bazı ev ve besihanelerin sel baskınından etkilendiğini belirten Vali Yiğitbaşı, tarım arazilerinin de sel baskınlarından etkilendiğini vurgulayarak, yaraların e kısa sürede sarılacağını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.