Vali̇ Ünlü, Veteri̇ner Ve Eczacılar İle Bi̇r Araya Geldi̇

Spread the love

MANİSA VALİSİ ENVER ÜNLÜ, MANİSA VETERİNER HEKİMLER ODASI VE ECZACILAR ODASINA ZİYARETTE BULUNARAK, FAALİYETLERİ VE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Vali̇ Ünlü, Veteri̇ner Ve Eczacılar İle Bi̇r Araya Geldi̇
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Veteriner Hekimler Odası ve Eczacılar Odasına ziyarette bulunarak, faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlk ziyaretini Manisa Veteriner Hekimler Odasına yapan Vali Enver Ünlü, Başkan Merter Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Merter, odanın faaliyetleri hakkında Vali Ünlü’ye bilgi verdi. Veteriner hekimlerin halk sağlığının korunmasında ve hayvancılık sektörünün geliştirilmesinde önemli rol üstlendiğini belirten Vali Ünlü, Başkan Merter ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Ünlü daha sonra Manisa Eczacılar Odasını ziyaret ederek, Başkan Uzm. Ecz. Duygu Elmas Mutlu’dan odanın faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı. Eczacıların sağlık sisteminin ayrılmaz bir parçası olduğunu ve halkın sağlığı için büyük bir özveri ile çalıştığını dile getiren Vali Ünlü, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.